Mi az a Buy button és hogyan is működik?

Shopify buy button.png

Hogy is lehetne legegyszerűben és legrövidebben megfogalmazni, hogy mi is az a Shopify Buy button

Talán:

Egy speciális értékesítési csatorna? Egy beépülő termékdoboz? Egy weboldalba ágyazható fizetési felület? Pénztár megoldás?

Mindez egyszerre!

Kicsit részletesebben pedig:

A Shopify a számtalan előnye mellett rendelkezik egy szuper egyedi funkcióval is, amely segítségével tágíthatod a webshopod határait. A Buy buttonon keresztül nem csak a hagyományos értelemben véve értékesíthetsz egyszerre több (saját) csatornán, de akár mások csatornáin is!

Miről is van szó pontosan?

A Buy button egy olyan virtuális doboz, a termékeiddel megtöltött polc, amit szinte bármely honlapra, oldalra, blogba beilleszthetsz, hogy ott helyben árulj. Igen, akár más pl. partnerek honlapján, blogjában is. Az alábbi videóból kiderül, hogy hogyan is működik és mire jó.

Kattints a videó lejátszásához a képre!

 
 

A beépülő boxba tehát Te magad válogathatod ki a termékeket. Akár egy kollekciót/ kategóriát is vagy csak egy egyedülálló terméket. 

Amikor az adott oldal látogatója a doboz alján lévő gombra kattintva a kosarába helyezi a terméket, a jobb oldalon felugrik majd egy sáv (a webshopod kihelyezett pénztára) ahol ott helyben, az egész megrendelést befejezheti, véglegesítheti a vásárló. Megadhatja az adatait, szállítási opciót választhat és végül fizethet is. A megrendelés természetesen a Te admin felületedre fut majd be és innentől kezdve a már megszokott módon teljesítheted azt.

Olyan ez mint egy virtuális pop in bolt.

Élj Shopify boltod ezen lehetőségével és tágítsd ki a webáruházad határait! 

Éptísd be a termékdobozokat akár blog cikkeidbe, akár partner oldalakra!

Esetleg még csak most gondolkodsz rajta, hogy milyen formában lenne érdemes árulnod a termékeidet?

Ha eddig esetleg csak blogod volt, de szeretnél ezentúl profi hátérrendszerből értékesíteni 1-1 terméket, akkor itt az idő. Kezdd el most! Tesztelj kicsiben! Válaszd a Shopify lite előfizetését havi 9 dollárért (kb. 2.750 Ft), amely keretén belül a Facebook shopod mellé a Buy Button funkciót is megkapod!

További részleteket itt találsz »


INFO: A Shopify lite verzióhoz is be kell állítanod a webshop teljes háttérrendszerét, a pénztár rész elemeit, az automatikus visszaigazoló emaileket és le is kell fordítanod ezeket a szövegeket (amennyiben magyar a célpiacod), illetve fel kell töltened a jogi szövegeket is. Ha mindehhez segítségre lenne szükséged kattints ide!

Laura Szitar