sziamegint.png

Szóval eljött az idő, szeretnél szintet lépni a vállalkozásodban vagy egyszerűen már az induláskor sem éred be kevesebbel?

Egy olyan prémium weboldalra van szükséged, aminek segítségével ki tudsz tűnni a versenytársaid közül!

Egy oldalra, ami igényes, profi, ami kézen fogja és vezeti a látogatót az általad kijelölt cél felé, legyen az vásárlás, email cím megadása, időpont foglalása stb.

Klassz, pont ebben tudok segíteni Neked!

 
 
IMG_0642 kicsi.jpeg
 

WEBOLDAL TERVEZÉS | WEBSHOP KÉSZÍTÉS | WEBDESIGN 

Nézzük, hogy milyen lépésekben érjük majd el mindezt!

 
 

1. STRATÉGIA

30 percben átbeszéljük, hogy hogyan is működik a vállalkozásod, mit kínál, kiknek és hogyan. Hogy mi a pontos célod az oldallal. Meghatározzuk a látogató útvonalakat és felállítjuk a megfelelő stratégiát a weboldalad számára.

2. ARCULAT

Megtervezzük a márkádra szabott, jól felismerhető, egyedi logot és arculatot illetve az egyéb kisebb grafikai elemeket, amiket a későbbiek során használni fogunk. Ha már van arculatod átnézzük közösen és ha kell frissítjük vagy abból dolgozunk.

3. TARTALOM

Segítek az oldalon használt, ügyfél/vásárlóélményt támogató szövegek megírásában és az emlékezetes, eredményt hozó képek kiválasztásában (vagy ha szükséges, támpontot adok elkészítésükhöz).

4. DESIGN

Fogjuk az egyes pontban kialakított stratégiát, kombináljuk a 2-es és 3-as lépés után rendelkezésre álló anyagokkal és 10 nap alatt elkészítem lenyűgöző ugyanakkor hatékony honlapodat/ webshopodat.

5. FINOMHANGOLÁS

Aztán összeülünk és online, élőben elvégezzük az esetlegesen szükséges módosításokat, finomításokat.

oda-vissza emailezés és javító körök sora

stressz mentes, produktív együttműködés

6. INDULÁS

Kész az átgondolt designal készült, effektív szuper oldalad. Átadom a végső fájlokat és egy kompakt online tréninget is kapsz, ami az oldal további használatában segít majd. Sőt további egy hónapig, rendelkezésedre állok emailben is, ha valahol mégis elakadnál.


Mit mondasz? Kezdhetjük?

 

Egy kis ízelítő korábbi, KEDVENC MUNKÁIMBÓL

 
fekete háttér.png
 
Logok01.png

 illetve..

fekete háttér.png

Valójában ilyen velem a közös munka:

Ügyfeleim véleménye alapján

 

 

Laura nem csak végletekig profi, felkészült és naprakész, de az együttműködésünk minden pontján éreztem a törődést és azt a kiemelt figyelmet, amit igényelhet egy ügyfél, amikor elkészíti vállalkozása honlapját. Egy honlap fontos belépő az üzleti életbe, ezért sem mindegy, milyen a külalakja, a működése és mennyire segíti elő az értékesítést. Laura érti és ismeri ezeket a fontos igényeket és munkája során maximálisan ezeket kezeli prioritásként.

- Dr. Szabó Orsolya, Zsolya Communication -


 
 

 

Már a második vállalkozásunkhoz kértük fel Laurát, azt gondolom ez mindennél többet elárul a munkásságáról. Rendeztünk be együtt on-line boltot, készített már számunkra logokat, marketing anyagokat szóval teljeskörű rálátásunk van a szolgáltatásaira. Végtelenül kedves, segítőkész, rugalmas, és ami a legfontosabb, profi szakembert ismertünk meg személyében. Legközelebb is csak Vele. :)

- MaMee Kismama- és női divat illetve balanihome.hu -

 
 

 

Weboldal készítésére adtunk megbízást. Egy átlátható, modern, letisztult honlapot szerettünk volna. Végig nyugodtak voltunk a munka közben, tudtam jó kezekben van a projekt. A végeredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk.

- Kromják László, Najudent -


Foglalj Te is időpontot a naptáramban!

 
szürke háttér.png

 ESETLEG LENNE MÉG PÁR KÉRDÉSED?

Semmi gond! Lássuk a leggyakrabban előfordulókat.

(Kattints a kérdésre és legördül a válasz!)


+ MILYEN PLATFORMON KÉSZÍTED A WEBOLDALAKAT? EGYEDI FEJLESZTÉSŰEK?

Nem. Bár az általam tervezett weboldalak mind egyediek (adott vállalkozásra szabottak), Squarespace alapú honlapokat és Shopify alapú webshopokat készítek. Mindkettő platform angol nyelvű, biztonságos és nagyon könnyen kezelhető. (Ne ijedje meg az angoltól: kompakt, magyar, videós használati útmutatóval adom át az elkészült weboldalakat ;)

Azért ajánlom ezeket a háttereket, mert

 • Mert minőségi sablonjaik teljes mértékben testre szabhatóak
 • Mert folyamatosan fejlesztett, profi hátteret biztosítanak weboldaladnak.
 • Mert biztosítják a tárhelyet is, hogy Neked csak a domain névről kelljen gondoskodnod.
 • Mert nagyon egyszerű admin felülettel és megbízható, gyors supporttal rendelkeznek

  PLUSZ: A Shopify segítségével a több csatornás értékesítés is gyerekjáték

+ MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE NÁLAD EGY WEBOLDAL ELKÉSZÍTÉSE?

Onnantól kezdve, hogy átbeszéltük a részleteket és már rendelkezésemre áll minden szükséges adat és tartalom a projekt indulásához, kb. 2-3 hét alatt készül el egy-egy honlap vagy webshop.

Attól is függ a válasz, hogy mennyi anyagot (képet, szöveget) kell elkészítenünk, hogy szükséged van-e logora, arculatra illetve, hogy mennyi idővel előre foglalod le a szolgáltatást.

Hogy a leghatékonyabbak legyünk azt javaslom, hogy 2-3 hónapra előre foglald le a helyed!

Mik az első lépések? Mit kell ehhez tennem?

 • Vedd fel velem a kapcsolatot azután egyeztetünk majd egy konzultációs időpontot és átbeszéljük a részelteket
 • Válassz egy dátumot az indulására
 • Foglald le a helyed a webdesign díj első részletének befizetésével

+ MEKKORA BEFEKTETÉSSEL KELL SZÁMOLNOM?

Minden projekt egyedi. A honlap készítés ára 249.000 forintnál kezdődik, míg az alap webshop 297.000 forinttól indul. Mindkét ár tartalmazza:

 • Fél órás stratégiai megbeszélés a projekt elején
 • Egyedi logo + arculati minikönyv, + sablonok a legfontosabb online grafikai elemekhez (blog poszt kép, közösségi média posztok képei)
 • Webdesign a legfontosabb oldalak számára (nyitó oldal, rólam, kapcsolat, szolgáltatások vagy termék oldalak, termék kategóriák oldalai, blog)
 • Technikai beállítások (saját domain, Google analytics, céges email címek létrehozása)
 • Hírlevél küldő program integráció (feliratkozó űrlap, alap beállítások a hírlevél program oldalán, email sablon és 1 automatikus email)
 • Online, videós “kézikönyv” az új weboldaladhoz
 • 1 hónapig ingyenes, emailes segítség, ha bárhol elakadnál

+ MIÉRT KÉSZÍTTESSEM WEBDESIGNERREL AZ OLDALAM? NEM TUDOM MAGAM IS ÖSSZERAKNI?

De, valószínűleg igen. Ha rászánod a kellő időt és energiát, hogy beleásd magad a témába és ha biztos stratégia mentén haladsz. Ma már tényleg számtalan (akár ingyenes) anyag is elérhető online, honlap és webáruház készítés témában. Bármelyik platformot választod is, meg fogod hozzá találni az információ morzsákat, “így csináld” részleteket.