örülökhogytalálkozunk.png

Laura vagyok, a WEBB alapítója. Shopify online üzletekkel és Squarespace alapú honlapokkal foglalkozom. Webáruházad illetve weboldalad megtervezésében, elkészítésében és elindításában tudok segíteni.

Több webshopom volt már (saját készítésű falmatricákat + dekortapaszokat értékesítettem korábban) illetve Boltberendezőként is dolgoztam 4 évig, tehát pontosan tudom mennyire nem egyszerűek a kezdetek.

 

 
 
IMG_0598 kicsi.jpeg

Könnyű elveszni a részletekben.

Bár az interneten rengeteg információ található a webáruház nyitással, honlap készítéssel kapcsolatban, egy idő után belekeveredik az ember a cikkekbe, videókba és végül azt sem tudja, hogy hol kezdje. Ha pedig már belefogott képes túlbonyolítani a dolgokat és elveszíteni a fókuszt a lényegről.

Mert ha jól gondolom Neked is az a célod, hogy egy

általad is könnyen kezelhető, egyszerű ugyanakkor hatékony,

szép, igényes, profi weboldalad legyen, ami hozza az eredményeket vagyis teljes mértékben támogatja a szolgáltatásaid/ termékeid eladását.

Tőlem pont ezt kapod.

Prémium szolgáltatás keretében egy olyan weboldalt, amiért Te és vásárlóid/ ügyfeleid is rajongani fognak+ egy kompakt tréninget, hogy később, bármikor egyedül is boldogulj a webáruházaddal, honlapoddal.

Ha a márkádnak szüksége lenne még egy KLASSZ LOGORA ÉS ARCULATRA is örömmel állok rendelkezésedre. A jól átgondolt, stratégián alapuló vizuális kommunikációs tervezés az egyik kedvenc részem a munkafolyamatban.

Akár saját magad szeretnéd elkészíteni a weboldalad, akár engem kérnél fel a tervezésre és beállításra örülni fogok a megkeresésednek!

 
 
weboldaltervezo.png

Még csak az első lépésnél jársz, akkor erre lesz szükséged!

 
 
 
 
 
IMG_0634 másolat.jpg